Påsken går mot slutten

Halv sju i dag mente valpene det var greit å stå opp, og det er jo nok en nydelig dag i den flotte påsken vi har hatt i år. Helt perfekt å ha valper i slikt vær. I natt har det ikke vært frost, så helt greit å ut på morgenen. Nå løper alle rett ut når jeg lukker opp døra, og er kjappe med å tisse. De gjør selvfølgelig fra seg inne på avisene også, annet er ikke å vente, siden de har vært inne siden kl 19 i går kveld. Tror jeg skal begynne å lufte de en gang til på kvelden, men da må nok hodelykta på, slik at jeg får samlet de inn igjen😉
Nå har jeg delt opp fiskepudding i småbiter for å bruke som godbiter. Det likte de godt. Her er en liten snutt som viser første forsøk på innkalling:


Siden vi var så tidlig på'n i dag, ble det inn for å sove. Litt protester fra noen, men de roet seg fort😊




Etter vår frokost, ble det litt frislipp, før de måtte i bingen litt. Dette for at de ikke skal bli FOR vant til å gå bare fri. De trives godt der også, stolen er der fordi de vil helst ligge under noe. Tryggest slik. Den gir også skygge for sola, som varmer godt i svarte pelser.


Valpene var heldige, og fikk besøk av Fredrik og 2 venniner i dag, det var stas


Fikk lov å være litt lenger ute i kveld (til 20.15, siden de måtte være inne mens vi var på AKA arena og så damelaget til HBK sin første hjemmekamp i 1.divisjon mot Fløya. Spennende kamp som endte målløs til tross for mange sjangser.






Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fortsatt ledige valper❤️

"Orange gutt" har vært på utflukt

Presenterer Mister Rød (Rygghannen)