Valpene ett døgn gamle

Natten gikk fint, Molly sov nok mer en meg...
Alle spiser, sover, tisser og bæsjer og Molly ordner opp med bittelitt hjelp når en har surret seg bak ryggen hennes og gråter sårt når den ikke finner puppen.
Strålende vær og nykjørte løyper, men i dag fristet det mest å være hjemme og bare nyte..
Hadde bedt barna på middag i dag. Fredrik var dessverre blitt syk, men Nina, Odd Arne og Tobias kom en tur, til stor glede for Molly. Hun viste stolt frem sine små vidundre.




Forsøkte å få Molly med på en litt lengre tur en bare ut på tomta, men dengang ei. Litt borti veien snudde hun bare å gikk hjem😁
Jeg forsøkte å ha stort og varmt teppe i bassenget, men det skulle hun re så voldsomt så jeg er redd valpene blir buntet sammen, så det måtte jeg fjerne. Forsøker også å legge kosedyrene utenfor, men de blir resolutt lagt opp igjen. Hun var også nede og hentet anda som Fanny hadde (Europrisand som nærmer seg 14-15 år😮 ), og som har overlevd både henne, Charlie og Molly som valper og etterhvert voksne. Den MÅTTE også oppi til valpene.... Når hun kom fra tur nå, var hun jammen innom buret sitt og tok med seg kaninen også...Snart ikke plass til valpene, men når hun ikke ligger hos dem, lukter det nok mamma, for de samler seg gjerne ved en av dem, så kanskje det er meningen med de?

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på tilbakemelding på innlegg

Populære innlegg fra denne bloggen

Fortsatt ledige valper❤️

"Orange gutt" har vært på utflukt

Presenterer Mister Rød (Rygghannen)