Ryfylke :-)

I dag satte vi nesa mot Sauda :-) Deler av veien er nå blitt Nasjonal turistvei og det var ganske fint å kjøre fra Ropeid til Sauda.. men den siste biten fra Sauda til Røldal hadde vi ikke helt sansen for.. bare ur å se... Men vi stoppet lenge i Sauda og gikk rundt og ruslet i det fine været :-) Deilig med en slik ferie der det ikke er noen eller noe som venter og man kan ta dagen slik den faller seg :-) Kan anbefales!
 Charlie og Cleo fikk bade i elva og storkoste seg etterpå med å rulle seg på plenen :-)
 Det ble middag "ute" i dag også - vi prøvde maten på hotellet i sentrum av Sauda og jeg fikk en nydelig og stor porsjon med chop shui :-) Til dessert ble det frityrstekte bananer med is! Nydelig!
Vi valgte å kjøre utenom Haukelitunnelen på vei tilbake og fant et flott sted å overnatte i natt - det var også kjempefint å gå tur der så vi gikk en fin og lang kveldstur :-)
 Fant en gammel "gamleveg" oppe i fjellsiden og jeg må si jeg ble imponert over det håndverket som de utførte på den tiden. En flott tunnel hadde de også laget, men når vi kom til enden av den så var veien videre stengt av snø...
 Flott utsikt :-)





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fortsatt ledige valper❤️

"Orange gutt" har vært på utflukt

Presenterer Mister Rød (Rygghannen)