Forlater Karmøy og over på Bokn

Utrolig koselig å få bilde av Tobias i går kveld - savner han nå altså....De hadde vært på strandtur i går og jammen er det en som koser seg :-)
 Forlot Skudeneshavn i dag - men måtte en tur innom den flotte byen og bare rusle rundt i de stille og rolige gatene og bare kose oss - kan anbefales på det varmeste! Været i dag ble også det beste vi har hatt til nå :-)
 Tok en tur til Kopervik - men må vel si at det var en liten nedtur etter Skudeneshavn - men jeg fikk klippet meg! samt kjøpt ny steikepanne!
 Forlot Karmøy og satte kursen ut på "nabohalvøya" som vel muligens heter Bokn øya? Fant en bod med ferske reker :-) Så nå var kveldsmaten sikret :-)
 Kjørte så langt vi kom og det var til fergestedet Arsvågen der ferga over mot Stavanger går - nå er det kun den ferga og to undersjøiske tunneler igjen så er man i Stavanger.. vi har enda ikke bestemt oss for hva vi gjør - så da var det kjekt med langtidsparkering ovenfor fergekaia med god og fin plass til oss og mye friere for bikkjene :-) Godt å slippe å måtte hysje på de hele tiden, for det er jo ikke å unngå at de varsler når det kommer noen forbi - og ihvertfall hvis de har med hund....
 Nydelig kveldssol ble det og vi koste oss skikkelig. Ole Arve tok en tur for å prøve fisken mens jeg fullfører blogen mens det enda er strøm på pc`n ;-)
 Flott avslutningsbilde på en fin dag :-) Godgutten vår det - og vi vet hvor heldige vi er....Tankene har lett for å gå til andre familier som er dypt rammet i disse dager.. ikke minst mine lærere på ungsomsskolen Kirsti og Olav Løvlie som mistet sin datter Hanne under angrepet på regjeringskvartalet...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fortsatt ledige valper❤️

"Orange gutt" har vært på utflukt

Presenterer Mister Rød (Rygghannen)