Nok en fin dag i Haugesund :-)

Dagen begynte også i dag med en god frokost og selv om det var litt overskyet vær og ikke særlig varmt tok vi syklene fatt for en ny tur til Haugesund sentrum.  Kjekt å bo så nærme slik at det bare er å ta syklene :-) Gamle Cleo imponerer skikkelig - hun har ingen problemer med å følge med på sykkeltur :-) Nå tar vi selvfølgelig hensyn til henne og gjør ofte stopp underveis men likvel er det full fart fra første stund og helt til vi er tilbake igjen :-) Første stopp i dag ble mueseet Dokken - det var stengt men det var fint å rusle rundt der nede likevel. Her er Cleo og Charlie foran landhandleriet.
 Her kommer trollmor med sine to små troll gjennom smuget.. tid for en frisørtime snart gitt ;-)
 Vi så i går at det var mulighet for å være med på en båttur med "Johanne Karine" ut til øya rett utenfor Haugesund og siden det var lov med bikkjer så heiv vi oss på en tur - til stor skepsis fra Tessa, vanlig overbærenhet fra Cleo for hun er med på alt og til kjempeglede for Charlie som elsket båtlivet fra første stund!!! Han simpelthen elsket å stå med labbene på båtripa og kikke utover vannet :-) Når han plutselig fikk se en ærfugl som lå på vannet var han nesten ikke til å styre... den hadde han lyst til å hente!! Likeså med "blåsen" som skipperen kastet ut før vi skulle legge til kai - det var en skikkelig spennende ball!!
 Det var fint å gå tur ute på øya så vi gikk den helt til endes nesten helt ut til fyret i enden og da så vi rett over på campingplassen :-)
 Det blåste godt der ute noe som synes godt på Cleo sine ører.. hurtigbåten passerte i full fart forbi....
 Her er trollmor igjen med sine små... Tessa likte ikke båten noe særlig og synes nok vi er fæle som lar henne gjennomgå så mye rart... ;-)
 Skipshunden Charlie koser seg.....
 Tessa synes det var godt å komme på land igjen.....
 Godt med en Hansa på oss på to og en god hvil på de på fire.....
Kvelden ble tilbrakt på campingplassen i fred og ro - i  morgen går turen vider ut på Karmøy...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fortsatt ledige valper❤️

"Orange gutt" har vært på utflukt

Presenterer Mister Rød (Rygghannen)